Café de Tapperij nieuwe tassen sponsor HV Erica’76 Heren Senioren 1

26116041_1509903732450702_7816616916254855766_o

Dieren: Op zondag 3 december was het feest bij het heren 1 team van Handbalvereniging Erica ’76. Op die dag kregen de heren uit handen Roy Korten van Café de Tapperij nieuwe sporttassen overhandigd.

Namens de vereniging hebben we Roy hartelijk bedankt met een mooie bos bloemen. De club en zeker het heren 1 team zijn erg blij met deze sponsoring. Ondertussen zijn de heren al bij de Tapperij op bezoek geweest voor een klein dart toernooi, daar is geconstateerd dat het gooien van darts toch echt ander is dan een handbal en ze het toch maar beter bij handbal kunnen houden. Roy dankte de club voor de bloemen en gaf aan dat sponsoring vooral het elkaar gunnen van iets is. Vandaar dat hij toen Patrick van Sluijs namens de club bij hem aan klopte niet lang hoefde na te denken.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s